Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başhekim Kubilay Uçar'dan iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        Emre Bozdemir

        ADANA (İHA) - Adana'nın Kozan İlçesi Devlet Hastanesi Başhekimi Opt. Dr. Kubilay Uçar tarafından hastalar, hasta yakınları, hastane personelleri ve vatandaşların da katılımı ile iftar yemeği verildi.

        Kozan Devlet Hastanesi bahçesinde kurulan iftar masalarını tek tek gezen Başhekim Uçar vatandaşlara tutmuş oldukları orucun kabul olması temennisinde bulundu. İftar yemeği öncesi kazanların başına geçen Başhekim Kubilay Uçar, vatandaşların tabldotlarına yemek koydu.

        Ramazan topunun atılması ve ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlar oruçlarını açtılar. İftar yemeği sonrası iftar programına katılan hastane personeli, hasta ve hasta yakınları Başhekim Uçar'a vermiş olduğu iftar yemeğinden dolayı teşekkür etti.

        (EMR-Y)

        06.06.2017 10:37:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler