Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beytüşşebaplı öğrenciler şehir şehir geziyor

        (Fotoğraflı)

        Serdar Gükçe

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Beytüşşebap İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Şener, ilçedeki öğrencileri Ankara ve Samsun'un ardından Konya'ya gönderdi.

        Beytüşşebap Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı, ilçedeki çocukları çeşitli kentlere göndermeyi sürdürüyor. İlçede Taşarası İlkokulunda eğitim gören öğrenciler için Konya gezisi düzenlendi. 4'üncü sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen geziye, 25 öğrenci katıldı. Öğrenciler, farklı bir şehir görmenin mutluluğunu yaşadı. Daha önce de Ankara ve Samsun'a gezi düzenlediklerini anlatan Kaymakam Şener, çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Şener, "Beytüşşebap Kaymakamlığı olarak öğrencilerimiz için gezi turları düzenlemek istedik. Amacımız bölgede yaşayan minik çocuklarımızı, kardeşlerimizi batı illerini gezdirip dolaştırmak güzel bir etkinlik oldu. İnşallah çalışmalarımız devam edecek. İlçemize huzuru getirdik. Birlik beraberlik ve kardeşlik ruhunu canlandırmaya çalışacağız" dedi.

        Taşarası İlkokul Sınıf Öğretmeni Buket Kurt ise, "Öğrencilerimizi geçen hafta İlçe Kaymakamımız sayın Murat Şener'in kaymakamlık mesleğini bilgilendirmek için götürdüğümüz ilçe merkezinde güzel bir eğitim alarak evlerine getirmiştik. Uzun bir ara geçmeden kaymakam bey bize bir gezi hazırladı. Öğrencilerimize Konya'yı gezme fırsatı tanıdı. Konya'da kardeş okulumuzu ziyaret ettik ardından halı sahada maç yaptık daha sonra Mevlana Türbesi'ni, Şehitler Anıtını, Karatay Müzesi'ni, Kelebekler Vadisi'ni ve parkları gezdik. Gezimiz için maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamı Murat Şener'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" diye konuştu.

        (SRD-MP-Y)

        06.06.2017 11:01:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler