Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çerkezköy Kültür Sanat Kursları Yılsonu Sergisi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Çerkezköy Belediyesinin Kültür Sanat Kursları kapsamında Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Merkezi iş birliği ile açtığı 18 kursu başarı ile bitiren bin 377 kursiyerin el emeği göz nuru eserlerin sergilendiği yıl sonu sergisi Kapalı Otopark üzerinde açıldı.

        Açılışa, Çerkezköy Kaymakamı Selami Abban, Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve İmdat Özgör ile çok sayıda davetli katıldı.

        Açılışta bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap, uzun ve yorucu bir eğitim ve öğretim döneminin ardından kursiyerlerin el emeği, göz nuru eserlerinin sergilendiğini belirterek, "Temel hedeflerimizden bir tanesi vatandaşlarımızı, özellikle kadınlarımızı üretimin bir parçası haline getirmek, geleceğimize, kendi geleceklerine katkı sunmaları, ışık olmaları, aile ekonomilerine katkıda bulunmaları" dedi.

        Çerkezköy Belediyesi'nin kurslarının parmakla sayılı kursiyerlerden buralara geldiğini, Mahalle Evleri, Kültür ve Sanat Merkezleri ile kurs ve kursiyer sayısının arttığını belirten Başkan Akay, kurslarda emeği geçen öğretmenlere, kursiyerlere ve görevlilere teşekkür ettikten sonra Çerkezköy'ün son 6-7 ayda eğitim ve öğretimde hissedilir derecede önemli bir noktaya geldiğini ve bunda Çerkezköy'de göreve yeni başlayan Kaymakam Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş'ün emeklerinin ve gayretlerinin büyük olduğunu ifade etti.

        Yılsonu sergisi açılışında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman da, kursların Çerkezköy Belediyesi ile işbirliği içerisinde 'Öğren, öğret ve üret' sloganı çerçevesinde açıldığını belirterek, eğitimin hayat boyu süren bir olgu olduğunu belirterek, kurslara katılan kursiyerlere, desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Belediyesi'ne ve kurs eğitmenlerine teşekkür etti.

        Açılışın ardından birbirinden değerli ürünlerin yer aldığı bütün stantları gezen Kaymakam Selami Abban, Belediye Başkanı Vahap Akay, eşi Güliz Akay birlikte alış veriş yapmayı da ihmal etmedi.

        Serginin 9 Haziran Cuma günü akşamına kadar açık kalacağı belirtildi.

        (YG-MEF-Y)

        06.06.2017 11:05:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler