Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelliler derneğinde çifte sevinç

        - Simav'da otistik engelli Canan Yıldırım Ceylan 3'üncü şiir kitabını çıkartırkan, engelli kızı Nazlıcan'a resim öğretmeni görevlendirildi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren, "Dikensiz Gülleri Koruma ve Yaşatma Derneği" üyesi Canan Yıldırım Ceylan 'Kimsesizlik' isimli şiir kitabını çıkarttı.İlk etapta bin adet basılan şiir kitabını Türkiye'nin dört bir yanından engelli vatandaşlar istekte bulundu. Bundan önce iki kitabı daha bulunan Canan Yıldırım Ceylan (40), Şiir yazmayı çok sevdiğini, şiirle yaşadığını ifade etti. Ceylan, "3'üncü kitabımın yayınlanmasına sevinirken, benim gibi engelli olan kızım Nazlıcan'a resim öretmeni görevlendirilmesi hepimizi çok mutlu etti. Simav Halk Eğitimi Merkezi resim öğretmeni Hatice Karahan tarafından özel resim kursu veriliyor. Bire bir alınan resim kursu ve şiir kitabımın yayınlanması için emeği geçenlere dua ediyorum" dedi.

        Resim kursu sonunda özel bir serginin yapılacağı ve Canan Yıldırım Ceylan tarafından kitap imza günü düzenleneceği bildirildi.

        Simav 'Dikensiz gülleri koruma ve yaşatma derneği bünyesinde faaliyet gösteren 'SENGEL dostluk kulübü üyelerine, Ramazan ayı boyunca Kur'an-ı Kerim okunması ve mukabele için ilçe müftülüğü tarafından din görevlisi gönderildi. (MEİ-EFE)

        06.06.2017 11:05:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler