Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir otogarda iftar çadırı açtı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi, şehirlerarası seyahat eden vatandaşlar için Adana Merkez Otogarı'nda iftar çadırı kurdu.

        Günlük ortalama 25 bin yolcunun ulaşım sağladığı Adana Merkez Otogarı'nda yüzlerce vatandaş, ücretsiz dağıtılan 4 çeşit yemekle oruç açtı.

        Adana Büyükşehir Belediyesi, bu yıl mübarek ramazan ayında Seyhan'da İstasyon Meydanı ve Emek Mahallesi semt pazarı, Sarıçam'da otoyol bağlantı yolu çıkışı, Çukurova'da Belediye Evleri Mahallesi semt pazarı, Yüreğir'de Serinevler Mahalle muhtarlığı önünde iftar çadırı açtı.

        Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın organizesinde ramazan boyunca 100 bin kişiye iftar yemeği, 15 bin aileye gıda kolisi dağıtımı Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülüyor.

        Ramazan ayı boyunca devam edecek uygulama Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen ve seyahat edecek yolcular, yakınlarını karşılamaya gelen vatandaşlar ve terminal görevlilerini memnun etti.

        (ELF-Y)

        06.06.2017 11:07:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler