Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayyum Kırlı ilk defa nikah kıydı

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, ilçede öğretmenlik yapan Duygu Bakırcıoğlu ve Ali Özcan'ın nikâhını kıydı.

        Kaymakam Kırlı, belediye başkan vekili olarak görevlendirildiğinden bu yana ilk defa bir nikah kıydı. Malazgirt ilçesinde öğretmenlik yapan Duygu Bakırcıoğlu ve Ali Özcan'ın nikâhını kıymak için ilk defa cübbe giyen Soner Kırlı, öğretmen çifte mutluluklar diledi. Kaymakam Kırlı, "Bu benim için de anlamlı ve ayrı bir gün. İlk defa ömrümde bir nikâh kıymış oldum. İlçemizde öğretmenlik yapan bu kardeşlerimizin mutluğuna ortak olmanın sevincini yaşadık. Birbirine sevgiyle, saygıyla bağlı olan çiftlerin mutlulukları daim olurmuş. Sizlerin toplumun yarınını hazırlayan meslek insanları olarak kendi yarınlarınızın da güzel olması için çaba harcayacağınızı biliyorum. Ben en kötü gününüzün böyle güzel mutluluk dolu olmasını temenni ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle 3 çocuk olmak kaydıyla hayırlı evlatlar yetiştirin. Bu evliğinizin ülkemiz için, milletimiz için, vatanımız için ve sizler için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah hayırlı etsin. Bir yastıkta kocayın" dedi.

        Daha sonra nikah törenine gelen öğretmen çiftin arkadaşları, kına gecesi düzenleyerek gönüllerince eğlendiler.

        Öğretmen gelin Duygu Bakırcıoğlu, salonda bulunan babasıyla son dansını yapması, herkesin duygu dolu anlar yaşamasına sebep oldu.

        (VE-MSA-Y)

        06.06.2017 11:09:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler