Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taksiciler direksiyon başında iftar yaptı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Taksi Sahipleri Derneği, Ramazan ayı nedeniyle taksicilere iftar yemeği verirken, şoförler, direksiyon başında iftar açtı.

        Taksi Sahipleri Derneği, Ramazan ayı nedeniyle taksicilere iftar yemeği dağıttı. Taksicilere iftar yemeklerini ise Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Mustafa Pala ikram etti. Konak Bahri Baba Parkı ile Karabağlar'daki dernek merkezi olmak üzere iki ayrı noktada taksi şoförlerine yemek ikram edilirken, kimi şoförlerde iftarını direksiyonda açtı. Şoförler ile sohbet eden Mustafa Pala, taksicilerin sıkıntılarını da dinledi.

        Pala, "Onlar uzakları en kısa sürede yakın eder. Acil konularda kötü hava koşullarında onlar yanımızdadır. Yine güzelliklere yetişmek için sabırsızlandığımızda taksiciler yanımızdadır. Yüzlerini hatırlamayabilir insanlar aldıkları hizmeti anımsar. Hizmet sektöründeki bu yoğunluk yüzünden çoğu zaman kendi özel ihtiyaçlarına zaman ayıramıyorlar. O yüzden buradayız" diye konuştu.

        (HG-Y)

        06.06.2017 11:25:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler