Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ekopark'ı incelediler

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Beşirli sahilinde yapımı devam eden Ekopark'ta incelemelerde bulundu.

        Ekopark'ın Ağustos ayında tamamlanacağını belirten Başkan Genç, projenin bitmesiyle birlikte Ekopark'ın Trabzon'un bitki müzesi hüviyetine sahip ilk parkı olacağını söyledi. Ekopark'ta ağaçların arasından geçirilen yürüyüş yolunda gezinti yapan Başkan Genç, "Ekoparkımız, Ortahisar'ın güzel doğasına güzellik katacak örnek bir proje olacak. İlçemizde her daim dile getirdiğimiz gibi yeşil alanları artırmak için büyük ve küçük ölçekli birçok park yapıyoruz. Bu parkımız bunlardan kapsamı itibarıyla farklı bir proje oldu. Öncelikle sahilde inşa edilmesini çok önemli buluyorum. Sahile gelen vatandaşlarımızı yeşille buluşturacak, aileleriyle daha keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak çok güzel bir dinlenme ve eğlenme alanı oluşacak. Havuzuyla, ahşap kulübesiyle ve mobilyalarıyla parkımız çoluk-çocuk, yaşlı-genç herkes için cazibe merkezi olacak. Çocuklar ağaçlarla, toprakla buluşacak ve tabiat sevgisi kazanacaklar. Ağaçların arasında inşa ettiğimiz ve yüksekliği ağaçların yarı boyuna kadar ulaşan yürüyüş yolu da şehrimiz için bir ilk olacak. Vatandaşlarımız ağaç dalları arasında adeta onlara dokunarak, ağaçlarla iç içe gezintinin keyfini çıkaracak" dedi.

        (BK-ÖS-Y)

        06.06.2017 11:42:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler