Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özdilek İmam Hatip Lisesi kütüphane ve laboratuvarına kavuştu

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Gemlik Belediyesi'nin katkılarıyla Özdilek Aynur Cevdet Mayruk Kız İmam Hatip Lisesi, Kütüphane ve Fen Laboratuvarına kavuştu.

        Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İnan'ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkan Vekili Yaşar İslam'da açılış töreninde yer aldı. Okul Müdürü Muharrem Nazlı, hem okulun yapılmasında, hem de kütüphane ile laboratuvarın oluşumunda önemli katkılar sunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a teşekkür etti.

        Her okula spor salonu kazandırma projelerinin devam ettiğini belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, eğitim, öğretim, çocuklara ve gençliğe yönelik hizmet ve yatırımlarının devam ettiğini söyledi.

        Kütüphane ve Fen Laboratuvarı protokol üyeleri tarafından açıldı. Fen Laboratuvarında da öğrenciler çalışmaları hakkında Kaymakam Gürbüz Karakuş, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran'a bilgiler verdi. Kütüphane ise ilk etapta bin 625 kitapla hizmete girdi.

        (AÇ)

        06.06.2017 11:53:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler