Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demirtaş: "Şehit ailelerini gözetmek boynumuzun borcudur"

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, eşi Beyhan Demirtaş ile birlikte Suriye'nin kuzeyindeki El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ ile mücadelede şehit olan uzman çavuş Gökhan Kılıç ve uzman onbaşı Emre Mücahit Topal'ın ailelerini ramazan ayı dolayısıyla ziyaret etti.

        Yüreğir ilçesi Yenidoğan ve Sarıçam mahallelerinde oturan aileleri ziyarette şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Vali Mahmut Demirtaş, "Her fırsatta şehit ailelerimizi ziyaret edip onların hatırlarını ve taleplerini dinliyoruz. Mübarek ramazan ayında da şehit ailelerimizi ziyaret ederek, vatanımızın birliği, bütünlüğü, huzuru, güvenliği için şehit olanlara devlet ve millet olarak minnet borçlu olduğumuzu bir kez daha dile getirmek istiyorum" dedi.

        Vali Demirtaş, şehit ailelerinin devlete ve millete emanet olduğunu vurgulayarak, "Şehitlerimizin emanetlerini koruyup, gözetmek hepimizin boynunun borcudur" diye konuştu.

        (ELF-Y)

        06.06.2017 11:59:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler