Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yılmaz: "Hizmeti ibadet bilerek bu işe girdik"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Vezirköprü'de muhtarlarla buluşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Biz hizmet etmenin ibadet olduğunu bilerek bu işe girdik" dedi.

        Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprülü muhtarlarla iftar sofrasında buluştu. İftarın ardından muhtarlara hitap eden Başkan Yılmaz, "Allah'ım iftar sofralarımızı bereketli kılsın. Evlerimize sağlık, sıhhat ve esenlik versin. Sevgili muhtarlarım, sizleri çok seviyoruz. Samimi söylüyorum sizlerle beraber olmak için bir anda Vezirköprü'de iftar yapalım diye kararlaştırdık. Vezirköprümüzde de diğer ilçelerimizde de yoğun bir şekilde çalışıyor, dolu dizgin koşturuyoruz. Asla günü kurtarmaya yönelik işlere girmiyoruz. Diyoruz ki yaptığımız işler kalıcı olsun. Bu bakımdan beton yol ve kısa sürede bozulmayacak bir üst yapı inşa edelim diyen bir bakış açısıyla tüm imkânlarımızı zorlayarak, vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını gidermeye ve sizlere hizmet etmeye var gücümüzle gayret ediyoruz" diye konuştu.

        "Şunun hatırı, bunun gönlü veya şunun bunun etkisiyle karar vermiyoruz"

        Öncelikli hizmetlerin Şahinkaya Kanyonu bölgesine yapıldığı yönündeki eleştirilere de cevap veren Başkan Yılmaz, "Şunu bir kere size samimiyetle söyleyeyim. Bir muhtarım bana 'Bizi geciktirdiniz' dedi. Haklı olabilir. Belki biz başka bir yeri seçmiş olabiliriz öncelik olarak. Ama şundan emin olun ki önceliklerimizi belirlerken şunun hatırı, bunun gönlü veya şunun bunun etkisiyle karar vermiyoruz. Bu yolu yaparsak bu yol ötesinde şuraya bağlanır, belki orada bir turizm hadisesi vardır düşüncesiyle yapıyoruz. Kanyona yaptığımız çalışmalar da bu yönde" şeklinde konuştu.

        "Hizmeti ibadet bilerek bu işe girdik"

        Başkan Yılmaz, Tahtaköprü, Arıcak, Soğucak ve Devalan Mahallerindeki grup yolları ve alt yapı çalışmalarının da önümüzdeki günlerde başlayacağını belirterek, "Sevgili muhtarlarım, asla endişeniz olmasın. Her yere hizmet götürmek için gayret içindeyiz. Samsun'un 1100 köyü var. Biz iki yıl içinde çok büyük mesafe kat ettik. Sizlerden ricam 'bizim köyün yolunu yapmadılar, bizi geciktirdiler' gibi düşünceleriniz varsa bunları unutun. Başkanım bizi sona bıraktı diye küsmeyin. Ben ne kadar iş bitirirsem, Vezirköprü veya diğer ilçelere ne kadar iş yaparsam sevabının benimle gelecek olduğuna inanıyorum. Çünkü biz hizmet etmenin ibadet olduğunu bilerek bu işe girdik" ifadelerini kullandı.

        Vezirköprü'de bir otel bahçesinde gerçekleştirilen iftara Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve yaklaşık 100'e yakın muhtar katıldı.

        (SAM-SLH-Y)

        06.06.2017 12:24:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler