Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyespor transferde hızlı

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor, dış transferde Alaşehir Belediyespor'dan Burcu Bircan Evin'i transfer etti.

        Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nın 2014/2015 sezonundaki şampiyon efsane kadrosunda da yer alan pasör çaprazı Burcu Bircan Evin, 2 yıl aradan sonra yeniden yeşil-beyazlı kulübe geri döndü.

        28 yaşındaki ve 1.85 boyundaki tecrübeli pasör çaprazı Burcu Bircan Evin başta Galatasaray olmak üzere, Beylikdüzü, Tarsus Belediyespor, Çanakkale Belediyespor, Salihli Belediyespor, Yeşilbayramiç ve Alaşehir Belediyespor'da forma giydi.

        2 yıl sonra evine geri döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu Evin, "3 yıl önce hedefi olan Salihli Belediyespor'a gelmiş ve o dönem şampiyonluk yaşayıp, o zamanki adıyla, 1. Lige yenilgisiz, şampiyon olarak çıkmıştık. Şimdi yine hedefi olan bir takıma 2 yıl aradan sonra yeniden geri döndüm. Bu yılda Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde yine Salihli destanı yazacağımızı düşünüyorum" dedi.

        (BA-SC)

        06.06.2017 12:32:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler