Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Dünya Çevre Günü' Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapılan Dünya Çevre Günü etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Dünya Çevre Günü dolayısıyla program düzenledi. Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen "Dünya Çevre Günü" etkinlikleri renkli görüntülere sahne olurken en fazla atık pil toplayan okullara ödüller verildi. Etkinliğe Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Necmi Kahraman, kurum müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Halk oyunları gösterisinin ardından Karamürsel Masal Dünyam Kreşi öğrencilerinin atık malzemelerden oluşan giysi defilesi programa renk kattı. Daha sonra Hızır Reis İlkokulu 3. sınıf öğrencilerinden Eslem Yenice'nin şiir dinletisi ile devam etti.

        Dünya Çevre Günü nedeniyle yıl içerisinde en çok atık pil toplayan İlçe Belediyelerine plaket verilirken, okullara da ödülleri verildi. Çevre sektöründe faaliyet gösteren 30 firmanın katıldığı programda, öğrencilere çevre bilincinin arttırılmasına yönelik materyaller dağıtıldı. Etkinlik alanında yapılan eğlence ve yarışmalar ile program son buldu.

        (GY-Y)

        06.06.2017 12:49:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler