Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altın değerinde başarılar

        - TEOG sınavında Türkiye birincileri arasında yer alan Görele'deki 9 öğrenciyi Kaymakam altınla ödüllendirdi

        (Fotoğraflı)

        Bekir Öztürk

        GİRESUN (İHA) - Giresun'un Görele ilçesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamına doğru yanıt vererek, Türkiye birincileri arasına giren 9 öğrenci, Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, tarafından çeyrek altınla ödüllendirdi.

        Görele'de, TEOG sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak, Türkiye birincileri arasına giren 9 öğrenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede ve okul müdürleri ile birlikte İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'i makamında ziyaret etti. Kaymakam Ermiş, öğrencilerle yakından ilgilenip elde ettikleri başarıdan dolayı tek tek tebrik etti.

        Öğrencilerin eğitim- öğretimlerindeki başarıları ve TEOG sınavlarında aldıkları sonuçlarla ilgili süreçler kapsamında sohbet ederek, ayrı ayrı bilgi alan Kaymakam Ermiş, "Öğrencilerin başarıları bizleri mutlu etmektedir. Bu tür başarılar geleceğe daha güvenli bir şekilde bakmamızı sağlamaktadır. İlçemizde bize bu gururu yaşatan Ceyda Karakaş, Emirhan Kavgacı, Kerem Kavgacı, Burcu Cındır, Sabire Sude Firidin, Şeyma Keskin, Berat Kaan Aydın, Durmuş Kaan Zıvalı, ve Göksen Fatma Özdemir'i kutluyor, bu başarıda emeği geçen ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum" dedi.

        Konuşmaların ardından başarılı öğrenciler çeyrek altını ile ödüllendirildi.

        (BÖ-ÖS-Y)

        06.06.2017 13:23:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler