Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl'e yeni gasilhane çalışmalarına başlandı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Sarıgöl yeni mezarlıkta gasilhane temel atma çalışmasına başladı. Yapılacak olan binada cenaze hizmetleri daha modern bir şekilde verilecek.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Sarıgöl ilçesindeki yeni mezarlıkta gasilhane binasının temel atma çalışmasını gerçekleştirdi. İdari birim, 4 adet morg ünitesi, bayan ve erkek gasilhanelerinin olacağı, 385 metrekareye yayılacak olan binada cenaze hizmetleri daha hızlı ve modern bir şekilde verilecek. Temel atma çalışmasını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan, "Yeni gasilhane için temel atma çalışmasını gerçekleştirdik. Cenaze hizmetlerinin daha hızlı ve modern bir şekilde olması açısından bu bina önemli bir konumda olacak" dedi.

        Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır ise, "Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı olarak, cenaze hizmetlerinin en iyi şekilde yapılması amacıyla çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Vatandaşın burada hiçbir sorun yaşamaması için gerekli tedbirler almamız gerekiyor. Sarıgöl ilçemizde yer alana yeni mezarlıkta, işlemlerin daha hızlı ve modern bir şekilde işlemesi için bu alanda yeni gasilhane yapımına başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, vatandaşın hayatını kolaylaştıracak hizmetlere imza atıyor. Başkanımızın desteği ile biz de cenaze hizmetlerinde hiçbir sorun yaşanmaması için her türlü çalışmayı yapıyoruz" diye konuştu.

        (SC-Y)

        06.06.2017 13:49:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler