Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kadın Kolları üyeleri yoksulların sofrasına konuk oldu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezince düzenlenen "Bereketi Paylaşalım, İyilikte Buluşalım" projesi kapsamında Siirt Kadın Kolları üyeleri, muhtaç ailelerin sofrasına konuk oldu.

        İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve beraberindeki yönetim kurulu, Barış Mahallesi, Yenimahalle, Ulus ve Kooperatif mahalleleri başta olmak üzere tespit ettikleri yardıma muhtaç ailelere önceden haber verdikten sonra iftarda sofralarına konuk oluyor. Proje kapsamında her akşam bir eve misafir olduklarını ifade eden Başkan Nurten Temiz, "Genel merkezimizin başlattığı proje ile bizlerde maddi durumu iyi olmayan ailelerimize moral anlamında yanlarında olarak, aynı sofrada yemek yiyoruz. Ailelerimize Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Kadın Kolları Başkanımızın ve İl Başkanımızın selamlarını iletiyoruz. Gruplar halinde bir günde farklı mahallelerde de ailelerimizin yanında oluyoruz. Çalışmalarımızın ramazan ayı boyunca devam edeceği belirtmek istiyorum" dedi.

        (MND-MP-Y)

        06.06.2017 13:54:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler