Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bandırma Üniversitesi ABD'de boy gösterdi

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi dünyanın en büyük uluslararası eğitim fuarı NAFSA'ya katıldı.

        Dünyanın en geniş katılımlı yükseköğretim fuarı olan NAFSA geçen hafta ABD'nin Los Angeles şehrinde yapıldı. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi de bu önemli fuarda yerini aldı. Fuara Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversite Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu ve Sosyal Medya Uzmanı Safa Nizamoğlu katıldı.

        28 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda öğrencilere ve fuara katılan üniversitelere Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi hakkında detaylı tanıtıcı bilgiler verildi. 105 ülkeden 2000'den fazla üniversite ve kurumun temsil edildiği fuarda öğrenciler ve fuara katılan diğer üniversiteler Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'ni daha yakından tanıma fırsatı buldular. Eğitim dünyasından yaklaşık 11 bin kişinin kayıtlı olarak ziyaret ettiği fuara Türkiye'den önde gelen 24 devlet ve vakıf üniversitesi Dış Ekonomik İlişkiler Kurulunun (DEİK) yaptığı organizasyonla katıldı. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi de bu üniversiteler arasında yer aldı.

        NAFSA'ya ev sahibi ABD'nin üniversiteleri en büyük katılımı gösterirken Japonya, Çin, İngiltere, Almanya, Avustralya ve Güney Kore'yle birlikte en yüksek sayıyla temsil edilen Türkiye, üniversite düzeyinde uluslararasılaşmaya verdiği önemi bir kez daha sergilemiş oldu.

        (İA-MA)

        06.06.2017 14:32:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler