Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi Belediyesi 120 bin metrekare yol çalışması yapacak

        (Fotoğraflı)

        Mahmut Kılınç

        KAYSERİ (İHA) - Develi Belediyesi Köy ve dış mahallelere bu sene toplamda 120 bin metre kare parke yol çalışması yapacak.

        Develi Belediyesi'ne bağlı ekiplerin köylerde yürüttüğü parke çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor. Gazi Mahallesi içerisinde toplamda 7 bin metrekarelik yolu parkeyle kaplayacak olan ekipler, ayrıca 2 bin metre de bordür döşemesi yapacaklar. Sindelhöyük Mahallesindeki parke çalışmalarında ise sona yaklaşan ekipler benzer çalışmaların köylerde devam edeceğini belirtti.

        Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "Develi Belediyesi olarak bu yıl içerisinde köy ve dış mahallelere toplamda 120 bin metrekare parke yol çalışması yapacağız, köy ve dış mahallerimizde çamurlu ve tozlu yol kalmayacak. Develi halkı her şeyin en güzeline layık, her şey daha yaşanabilir Develi için" diye konuştu.

        (SK)

        06.06.2017 14:35:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler