Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yakutiye'den eğitime asfalt desteği

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, yol ve asfalt çalışmalarını sokak ve caddelerle sınırlamıyor. Şükrüpaşa semtinde Şükrüpaşa ilkokulu bahçesini asfaltlayan Yakutiye Belediyesi, okul çevresinde kaldırım düzenlemesi de gerçekleştirdi. Ali Korkut, bunun eğitim hizmeti olduğunu belirtiyor.

        Yakutiye Belediyesi, Şükrüpaşa semtinde yürüttüğü yol, kaldırım çalışmalarını sürdürürken, semtin ismini taşıyan Şükrüpaşa İlkokulu içinde asfalt ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Okul bahçesi asfaltla kaplanırken, okul çevresindeki kaldırımlar yenilendi. Belediye Başkanı Ali Korkut, "Halkımızın cadde ve sokağını asfaltlarken, onların çocuklarının eğitim gördüğü eğitim kurumlarına da destek oluyoruz. Bu bazen eğitim yardımı olarak gerçekleştiği gibi, bahçelerin asfaltlanması, okul çevresinde düzenleme olabiliyor. Eğitim alanlarının temiz ve bakımlı olması önemlidir. Çocuklarımızın eğitimi bizim için önemli" dedi.

        Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçe sınırları ve köy/mahallelerde asfalt ve kaldırım çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

        (ERZ-AA-Y)

        06.06.2017 14:43:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler