Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit'te açılan sergi geçmişe götürdü

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Edremit Yılmaz Akpınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin 'Dünden bugüne grafik ve fotoğraf ' konulu açtığı resim sergisi büyük ilgi gördü.

        AVM'de 2 gün açık kalacak olan okul grafik ve fotoğraf grubu öğrencilerinin eserlerinden oluşan resim sergisi, Belediye Başkanı Kamil Saka ve başkan yardımcısı Mehmet Ertaş ile okul müdürü M. Zuhal Herdan tarafından açılarak halkın beğenisine sunuldu.

        Sergide "Grafik Tasarım" bölümünün; fotoğraf, illüstrasyon, özgün baskı teknikleri, tipografi gibi farklı disiplinleri bir arada barındıran ve hayatın her alanında varlık gösteren bir sanat dalı olduğu açıklandı.

        Okul Müdürü M. Zuhal Herdan, "Bu sergide tüm bu dallarla ilgili öğrencilerimizin yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları Edremit'li sanatseverlerle paylaşmak, hem de bu bölümün çalışmalarını tanıtmayı hedefledik. Dünden günümüze tekniğin ne kadar geliştiğini gösterme imkanı bulduk. Grafik ve fotoğraf eğitimi alan öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Sergimizi geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz"diye konuştu.

        Sergiyi İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Gürhan Kuştutan, İlçe Nüfus Müdürü Renginur Ayhan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Elif Çakır'da ziyaret etti.

        (BT)

        06.06.2017 15:48:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler