Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Mehmet Tahmazoğlu, iftarını şehit evinde açtı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaklaşık 10 gün önce Siirt'in Eruh İlçesinde, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan uzman çavuş Ferhat Gözen'in baba ocağında iftarını yaptı.

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 27 Mayıs'ta Siirt'in Eruh İlçesinde, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Uzman Çavuş Ferhat Gözen'in baba ocağını eşi ve meclis üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Başkan Tahmazoğlu, ailenin sorunlarını dinlerken, evdeki çocuklara oyuncak dağıttı. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ailenin talebi üzerine akşam namazına kadar şehit evinde kalarak, iftarını da burada açtı.

        Aile ile sohbet eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu "Şehitlik peygamberlikten sonraki en yüksek derecedir. Onlar kutsal değerler için canlarını feda etmişlerdir. Atalarımız, şehitliğin ne kadar yüksek bir mevki olduğunu bildikleri için vatan savunmasına seve seve katılmışlar. Ölürsem şehit olurum, kalırsam gazi inancıyla canla başla mücadele etmişlerdir. Bizler de bu vatan için gece gündüz demeden çalışmalı, elimizden gelen fedakarlıkları esirgememeliyiz" dedi.

        Şehit Babası Mehmet Gözen, evlerini ziyaret ederek, sofralarında orucunu açan Başkan Tahmazoğlu'na, gösterdiği hassasiyet dolayısıyla teşekkür etti. Mehmet Gözen, "Her zaman vatandaşla birlikte olan, onlarla sohbet edip dertlerini dinleyen Başkanımızın, bu akşam eşi ve ekibi ile birlikte evimi ziyaret etmesi, bizi ziyadesiyle mutlu etti" diye konuştu.

        Edilen duaların ardından iftar yapıldı.

        (MU-SD-Y)

        06.06.2017 16:23:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler