Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi'nin acı günü

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'de özel bir hastanede tedavi gören Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi'nin anneannesi Yaşar Deniz (84) vefat etti.

        Başkan Çiftçi'nin anneannesi Yaşar Deniz'in cenazesi Bigadiç Kuyu Mahallesinde bulunan evlerinin önünde helallik alınması ve okunan duaların ardından öğle namazı öncesi Bigadiç Merkez Yeşilli Cami'ne getirildi. Merhume Deniz'in cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Bigadiç eski Mezarlığında toprağa verildi.

        Cenazeye 6 Eylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Bigadiç Belediye meclis üyeleri Yusuf Demirbaş, Ömer Faruk Özcan, Balıkesirspor yöneticileri, Balıkesirspor taraftarları, AK Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Özcan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        (HT-MA)

        06.06.2017 16:59:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler