Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beykoz'da Ramazan, sokak iftarlarıyla daha güzel

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beykoz Belediyesi tarafından başlatılan ve İstanbul'un tüm ilçelerinde uygulanan 'Sokak İftarları' bu yıl da tüm ilçe sakinlerini kenetliyor.

        Her akşam farklı noktalarda kurulan sokak iftarlarında binlerce Beykozlu aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşarken, komşuluk, dayanışma ve vefa canlanıyor. Yalıköy, Anadoluhisarı, Elmalı, Örnekköy, Çiğdem, Kavacık, Rüzgarlıbahçe mahallelerindeki buluşan binlerce ilçe sakini aynı sofranın huzuruna ortak oldu.

        Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek vatandaşlara ikram edilen iftar yemeğini bizzat kendisi dağıtırken, mahalle sakinleri de çocuklarıyla birlikte açık alanda iftar yapma imkânı buldu. İftara gelen çocuklar Beykoz Belediyesinin kendileri için hazırladığı animasyon ve Ramazan oyunlarıyla hoşça vakit geçirdi.

        Başkan Çelikbilek, Ramazan Ayı'nı fırsat bilerek komşuluk ilişkilerinin tekrar canlandırılması, aileler ve komşular arasındaki bağların güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

        Beykoz Belediyesi'nin Sokak iftarları bu akşam Anadolu Feneri, Poyrazköy, Zerzevatcı Mahalleleriyle Göksu Mahallesi Defterdar Mehmetbey İlköğretim Okulu bahçesinde ilçe sakinlerini ağırlayacak.

        (HB-BA-Y)

        06.06.2017 17:44:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler