Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendi'de tenis turnuvası heyecanı sürüyor

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen tenis turnuvasında mücadeleler devam ediyor.

        Merkezefendi Belediyesi, 150 sporcunun katılımı ile düzenlenen tenis turnuvası sürüyor. 29 Mayıs'ta başlayan tenis turnuvasında kıyasıya mücadeleler yaşanıyor. Finale yaklaşıldıkça artıyor.

        Turnuvalarda 'Yeni Başlayan Erkekler, Senior Erkekler, Master Erkekler, Yeni Başlayan Bayanlar, Senior Bayanlar ve Double Erkekler' olmak üzere 6 kategori yer alıyor. 150 Denizlili sporcunun katıldığı turnuvanın finali Temmuz'da yapılacak.

        Her zaman sporcu ve sporun yanında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Merkezefendi Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana sporun ve sporcunun destekçisi olduk. İlçemizdeki 5. Sınıf öğrencilerimize bisiklet hediye ediyoruz. 8. Sınıf öğrencilerimize basketbol topu hediye ettik. Her yıl binlerce öğrencimiz kurduğumuz portatif havuzlarda yüzme öğreniyoruz. Her okulumuza halı saha kazandırdık. Yine okullarımızda basketbol potalarını yeniliyoruz. Amatör spor kulüplerimize malzeme desteğinde bulunuyoruz. Bununla beraber daha sporla ilgili birçok desteğimiz var. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Şimdilerde ilçemizde bir tenis turnuvası düzenliyoruz. Oldukça heyecanlı mücadelelere sahne oluyor. Turnuvamıza katılan sporcularımıza başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

        (MT-SÇ-Y)

        06.06.2017 17:57:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler