Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan coşkusu devam ediyor

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - Ceylanpınar Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel iftar sofrası Ramazan'ın 10'uncu gününde Seydo Atilla Mahallesinde kuruldu. İftar yemeğine Belediye Başkanı Menderes Atilla'da iştirak ederek vatandaşlarla birlikte iftar etti.

        Çocukların büyük ilgi gösterdiği Başkan Atilla, iftara gelen vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Burada bir konuşma yapan Başkan Atilla, geleneksel iftar sofralarının her gün bir mahallede kurulduğunu söyledi. İftar sofralarına katkı sunan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a da teşekkür eden Başkan Atilla, hayırlı ve bereketli Ramazan temennisinde bulundu.

        Belediye Başkanı Atilla Sözlerinin devamında, "Allah ağzımızın tadını bozmasın, birlik ve beraberliğimizi tesis etsin. Yanı başımızdaki ülkelerden ders almak gerekiyor. Allah'a şükürler olsun Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın sayesinde huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Bizim de huzurumuzu bozmak istediler. Ancak bu aziz millet elinin tersiyle terör örgütlerini itti. İşte bu sofrada her milletten insan var. Hepimiz kardeşiz" diye konuştu.

        (UK-OE-Y)

        06.06.2017 18:46:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler