Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lüleburgaz'da Özel Olimpiyatlar Trakya Bölge Oyunları gerçekleşti

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Özel Olimpiyatlar Trakya Bölge Oyunları düzenlendi.

        Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde gerçekleştirilen spor oyunlarına çok sayıda davetli katıldı. Özel Olimpiyatlar saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

        Açılış konuşmasını yapan Özel Olimpiyatlar Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Civelek, "Özel çocuklarımızı sosyal hayatın içine çekebilmek amacıyla düzenlediğimiz etkinlikler Trakya Bölge Oyunları ile devam ediyor. Çocuklarımızın yaşıtlarıyla kaynaştıkları, birlikte yaşayıp yine beraberce kazanmanın mutluluğunu yaşadıkları bir ortam yaratmaktan dolayı mutluyuz. Ailemiz her geçen gün büyüyor. Ortak amacımız, onlar hakkında ki ön yargıları yıkıp aslında aralarında hiçbir fark olmadığını göstermek. Hep birlikte yüksek sesle hayat birlikte, oyun birlikte diyorlar. Hem kendileri mutlu oluyor hem de bize gelecek için umut veriyorlar" şeklinde konuştu.

        Konuşmaların ardından 120 özel sporcu ve partnerlerin katılımıyla atletizm ve karma futbol branşlarında performanslar sergilendi.

        (KA-DK-Y)

        06.06.2017 22:39:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler