Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kitap okumaya iftarlı ödül

        (Fotoğraflı)

        Adnan Aci

        SAMSUN (İHA) - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Habibfakı İlk ve Ortaokulu en çok kitap okuyan öğrencileri iftar yemeği ile ödüllendirdi.

        2016-2017 eğitim-öğretim yılında 2, 3 ve 4. sınıfların her ay düzenli okudukları bir kitaptan sınava tabi tutuldukları ve bu uygulamanın her ay tekrarlandığı belirtildi. 7 ay yapılan bu uygulama ile her sınıftan başarılı olan 2 öğrencinin öğretmenleri ile iftar yemeğine götürüldü. İlçe merkezinde verilen ödüllü iftar yemeğine Okul Müdürü Akif Bedük ile 12 öğrenci ve 6 öğretmen katıldı. Öğrencilerden Elif Altın ve Hazal Ateş iftar yemeğinin anlamlı olduğunu ancak önemli olanın okuma alışkanlığı kazanmak olduğunu, öğretmenlerinin ve okul idaresinin kendileri için çalıştıklarını söylediler.

        Okul Müdürü Akif Bedük okuyan bir nesil yetiştirmek için çeşitli projeler uygulandığını, eğitim-öğretim yılı başında başlattıkları uygulama ile en çok kitap okuyan öğrencilerine ve öğretmenlerine iftar yemeği verdiklerini, iftar yemeğinin yanı sıra amaçlarının kitap okumanın önemine dikkat çekmek olduğunu belirterek öğrencileri tebrik etti.

        (ACİ-SLH-Y)

        07.06.2017 09:04:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler