Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadın Meclisi Pursaklar'daki eğitimi masaya yatırdı

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Kent Konseyi Kadın Meclisi öncülüğünde Pursaklar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen toplantıda "Kadın Gözüyle Pursaklar'da Eğitim ve Problemler" konusu masaya yatırıldı.

        Pursaklar Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Meral Bozoğlu'nun başkanlık ettiği toplantıda eğitimdeki problemler ve çözüm yolları masaya yatırıldı. Problemlerin bir kısmının bakanlık tarafından düzeltilebileceği görüşünün ortaya çıktığı toplantıda; Pursaklar genelinde okul yönetimleri, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve okulların çevresinden kaynaklanan bazı problemlerin olduğu tespit edildi.

        Kurumları temsil eden katılımcılar, okul ile ilişkisi bulunan bütün tarafların problemin çözümünde özel araştırma yapması gerektiğinin ve çözüm sunmasının önemine dikkat çekti. Bu tür çalışmaların yapılması ve yakın bir zamanda çalıştay düzenlenerek hem problemlerin hem de çözüm yollarının tartışılmasını kararlaştıran Pursaklar Kent Konseyi Kadın Meclisi, yapılan değerlendirmeleri bir rapor halinde Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne sunacak.

        Toplantıya Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kayaer, okullardaki kadın müdürler ve müdür yardımcıları da katıldı.

        (BC-BT-Y)

        07.06.2017 09:32:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler