Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tuzla'da Genç Gönüllüler iyilikte yarıştı, Başkan Yazıcı ödüllendirdi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Genç Gönüllüler Ligi'nde 7 hafta boyunca iyilik için yarışan gençleri ödüllendirdi. Başkan Yazıcı, ilk 6'ya kalan gruplar için açıklanan ödüllerin miktarını arttırdı, 72 grubun ilk 10'unu Balkan turu, 62 grubu da Kapadokya gezisi ile ödüllendirdi.

        Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Tuzla Belediyesi Genç Gönüllüler Ligi, Tuzla'daki öğrencilerin toplumsal ve sosyal konularda, inanç ve kültürümüze uygun değerler kazanmalarını sağlamak amacıyla düzenlendi. Aynı zamanda gençlerin toplumsal birlik beraberliğimizi geliştirecek deneyimler yaşamalarına vesile olup, kültürel, kişisel ve içsel gelişimlerine katkı sağlayarak, Tuzla'da sosyal sorumluluk projelerinin yaygınlaşmasını hedefleyen lig, 7 hafta sürdü. Genç Gönüllüler Ligi'nde öğrenciler oluşturdukları takımlar ile kendilerine her hafta iletilen görevleri büyük bir çaba, emek ve titizlikle yerine getirdi. Tuzla Belediyesi Genç Gönüllüler Ligi'ne katılan grupların performansı, ligdeki başarı sıralamasını ortaya koydu.

        "Bu iyiliklerin devam edeceğine inanıyorum"

        Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Genç Gönüllüler Ligi'ne katılan tüm grupları tebrik etti ve onlardan övgü dolu sözlerle bahsetti. Başkan Yazıcı, "Sosyolojik açıdan dezavantajlı kesimlere iyilik yapmak gibi hem evrensel hem de medeniyetimiz için çok anlamlı olan bir duyguyu taşıyan bir lig düzenlendi. Başkalarını düşünmeden yaşam tarzı oluşturan, kendi mutluluğu için başkalarının mutluluğunu hiçe sayan, başkalarının yaşam hakkını hiç düşünmeyen bir dünyada, bu dengesizliklere rağmen iyilik yapmanın, güzellik yapmanın, başkalarının mutluluğu için çalışmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdiniz. Siz belki de 7 haftalık bir çalışma ile bunu ortaya koydunuz ama ben bunun bundan sonra da süreceğine inanıyorum. Sadece kendi mutluluğu için yaşayan bir insan kötüdür. Gençlerimizin yapmış olduğu çalışmalar, gelecek nesillerimizin neyin peşinde koştuğunu çok iyi göstermektedir. Ne yaparsanız yapın iyilik ve gönüllülük ruhunu içine katmadan hiçbir şey başarılamaz. Hem iyilik hem de gönüllü olabilen, her şeyi yumuşatan, güzelleştiren iyilik gibi bir değer üzerinde, başkalarının mutluluğu için çalışan sizlerle gurur duyuyorum" dedi.

        Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ligin finali ve ödül törenine jestiyle damga vurdu. Başkan Yazıcı, ilk 3'ün Balkan turu, sonraki 3'ün Kapadokya turu ile ödüllendirileceği yarışmada ödül miktarını arttırdı. Başkan Yazıcı, yarışmada ilk 10'a giren grupları Balkan turu, diğer 62 grubu da Kapadokya gezisi ile ödüllendirdi.

        (HB-ÖK-Y)

        07.06.2017 09:59:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler