Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oral: "Birliğimiz daim olsun"

        (Fotoğraflı)

        YALOVA (İHA) - Altınova Belediyesi'nin mahalle iftarlarına Cumhuriyet Mahallesi Stadyum Caddesi Tuzla Mevkii'nde devam edildi.

        İftarda konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Allah birliğimizi daim etsin" dedi.

        Tuzla Mevkii'nde yapılan iftar programı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Sokakta gerçekleşen iftarda vatandaşlar kaynaşma imkânı buldu. İftar programına; AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Argün, belediye meclis üyeleri, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Zeki Özpehlivan ve vatandaşlar katıldı.

        İftarda kısa bir konuşma yapan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Allah birliğimizi daim etsin. Ramazanlar toplumsal dayanışmamız ve milli birliğimizin perçinlendiği önemli günlerdendir. Yetimlerin, yoksulların güldüğü aylardır. İşte biz de hep beraber yüzlerin gülmesi için, halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

        (MM-UU

        07.06.2017 10:17:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler