Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav'da plakasız motosikletler toplatılıyor

        - Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, ruhsatsız, plakasız ve plakası okunmayan motosikletleri topluyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik ekipleri, kazaları ve motosiklet suçlarını önlemek amacıyla, plakasız ve belgesiz motosikletleri toplamaya başladı. Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, motosiklet hırsızlığını ve kazaları önlemek amacıyla, ehliyetsiz ve plakasız motosikletlerin toplanarak, yasal işlem yapılıyor. Bir hafta içinde yaklaşık 20 adet plakasız motosiklete tutanak hazırlanarak yedi emin garajına teslim edildiği belirtildi.

        Simav'da yaşanan, ölümlü motosiklet kazaları ve hırsızlık olaylarından sonra Simav İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Ayhan, küçük yaştaki çocuklarına motosiklet teslim etmemeleri için anne ve babalar uyardı. Ayhan, "Özellikle karne hediyesi olarak alınan elektrikli bisikletler de belgesiz kullanılmaması gerekiyor. Vatandaşlarımız da, plakasız ve şehir içinde süratli motosiklet kullananları 155'i arayarak ihbarda bulunsunlar. Ruhsatlı, belgeli ve plakalı motosiklet sürücülerinin de mutlaka kask kullanmaları gerekiyor" dedi

        Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik ekipleri, ilçe merkezinde yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı, vatandaşların huzur ve güvenliği için denetimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. (MEİ-EFE)

        07.06.2017 11:02:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler