Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaosmanoğlu: "Sağlık en büyük devlet ve zenginliktir''

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Evden Okula Haydi Anneler Spora" projesi kapsamında annelerle iftar yaptı.

        "Evden Okula Haydi Anneler Spora" projesi kapsamında Gebze bölgesindeki kadınlar için geçtiğimiz hafta iftar yemeği veren Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu kez de İzmit, Kandıra, Karamürsel, Gölcük, Derince, Körfez, Kartepe, Başiskele olmak üzere 8 ilçeden projeye katılım sağlayan kadınlarla iftar yaptı. Birliktelikte Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus da yer aldı.

        Antikkapı Restaurant'ta gerçekleştirilen birlikteliğe projede görev alan eğitimciler de katılırken, iftar yemeğinde bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, "İnsanoğlunun yaşadığı müddetçe en çok muhtaç olduğu şey sağlıktır. Sağlık en büyük devlet ve zenginliktir. Sağlıklı olmak için sağlıklı beslenmek şarttır" dedi. "Toplumda ne kadar sağlıksızlık varsa sebebi dengeli beslenmemektir diyen Karaosmanoğlu, "İşte bu nedenle hareketsiz bir hayat bizi daha çok sağlıksız bir hale sokmaktadır. Siz kıymetli kadınlarımız için bu projeyi başlattık. Herkesin sağlıklı olmasını istiyoruz" dedi.

        Sağlıklı bir toplum mutlu bir toplumdur vurgusunu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Sağlıklı anne, sağlıklı yuva ve ailedir. Anneyi sağlıklı hale getirdik mi toplum da sağlıklı olacaktır. Unutmayalım ki en büyük öğretmenimiz annedir. Hayata dair en güzel değerleri annemizden öğrenmişizdir. Bu projeye ne kadar katılım olursa olsun, bunun altyapısını organize edeceğiz. Bu projeye destek veren kurum ve kuruluşlarının yanı sıra çalışma arkadaşlarıma, "Evden Okula Haydi Anneler Spora" projemize inanarak katılan sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. İftar programı çekilen hatıra fotoğraflarının ve yapılan sohbetlerin ardından sonra erdi.

        (ÜMG-İÇ)

        07.06.2017 11:10:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler