Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TKÜUGD'den Arda Turan'a tepki

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Milli Takım Arda Turan'ın Milliyet Gazetesi Spor Yazarı Bilal Meşe'ye yönelik sözlü ve fiziksel saldırısını kınadı.

        TKÜUGD Yönetim Kurulu, Futbol Federasyonu'nu son aylarda artan gazetecilere yönelik şiddetin önlenmesi için göreve çağırdı.

        Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Yönetim Kurulu Kurulunun yaptığı açıklamada şu görüşler yer aldı: "Görevleri başında gazetecileri hedef alan şiddet, küfür ve davranış bozukluğunun bir örneğini de son olarak Milli Takım Futbolcusu Arda Turan sergiledi. Arda Turan bu davranışıyla Milli Takım formasını taşımanın sorumluluğunu taşıyamadığını göstermiş oldu. Milli birliğimizin simgesi olan Milli Takım Ruhu'nu Milliyet Gazetesi spor yazarı Bilal Meşe'ye saldırark gölgelemiş oldu.Yaşanan olayı kınarken Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Ahlaklısını Severim Sözünü' bir kez daha hatırlatırız''denildi.

        (AY-RFK-Y)

        07.06.2017 11:24:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler