Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bağlar teşkilatından örnek davranış

        - Fakirlerin sofrası Ak Partililerle şenlendi

        - AK Parti Bağlar teşkilatı yemek ve yardım kolileri ile her gün bir eve misafir oluyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanlığı Ramazan ayı dolayısıyla her gün bir fakirin evine misafir olma uygulaması başlattı. Teşkilat tarafından tespit edilen fakir bir ailenin kapısını çalan AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki heyet, iftar yemeklerini de birlikte götürerek vatandaşlarla iftarını açıyor.

        AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer'in talimatlarıyla ilçe teşkilatı örnek bir davranış sergileyerek her gün iftarda bir ailenin evine konuk oluyor. Fakir ve yardıma muhtaç ailelerin seçildiği iftar ziyaretlerinde kapıyı çalan AK Partililer hem iftar yemeği, hem de gittikleri evlere yardım kolileri ulaştırıyor.

        Her gün bir evde iftar

        AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte her gün bir fakir ailenin evine misafir olduklarını söyledi. Anlaşma yaptıkları bir yemek fabrikasından yemekleri alan Gezer ve beraberindeki heyet ilçe teşkilatı tarafından tespit edilen fakir ailelerin kapılarını çalarak iftar yemeği ile birlikte hem yardım malzemelerinden oluşan kolileri hediye ediyor, hem de aile fertleriyle birlikte yer sofrasında iftarını açıyor. Her gün bir evde iftar açtıklarını söyleyen AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, bugün Alipınar Mahallesi'nde bulunan ve cezaevindeki oğlunun eşi olan gelini ile birlikte hayatını sürdüren Besra Buğday'ın evine misafir olduklarını dile getirdi. Dul kadının hiç bir gelirinin olmadığını ifade eden Gezer, "AK Parti Bağlar ilçe başkanlığı olarak Ramazan ayında böyle bir karar aldık ve uyguluyoruz. Her gün bir fakirin evine misafir olarak iftarımızı birlikte açıyoruz. Anlaşma yaptığımız bir yemek fabrikasından yemekleri alıyoruz, ayrıca gittiğimiz evlere yardım kolileri de ulaştırıyoruz. Kapısını çaldığımız vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı açıyoruz. Bu uygulamayı Ramazan bitene kadar sürdüreceğiz. Her gün bir kapı çalarak, her gün bir fakir aile ile iftarımızı açmaya devam edeceğiz" dedi.

        Besra Buğday isimli yaşlı kadın ise AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki heyete bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

        (İHA-AKK-Y)

        07.06.2017 11:38:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler