Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi'nde mahalle iftarları

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediyesi'nin Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan'da toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediği mahalle iftarları bu yıl da devam ediyor.

        Mahalle iftarlarının ilki Yakuplu Mahallesinde gerçekleştirildi. İftara katılarak vatandaşlar ile birlikte orucunu açana Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yaptığı açıklamada, "Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da iftar sofrası geleneğini sürdürüyoruz. Ramazan ayında gerçekleştirilecek mahalle iftarlarımız bu sene de her mahallemizde yapılacak. Amacımız birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi paylaşmak. Bu iftar sofralarında maksat yemek değil, aynı sofrayı paylaşabilmektir. Geçmiş yıllarda olduğu gibi her mahallemize misafir olacağız. Hem iftarımızı açacağız, hem duamızı edeceğiz, hem de birlikte olacağız. İnşallah hep birlikte mutlu bir şekilde Ramazan ayını bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

        İftara katılan vatandaşlarda duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a teşekkür etti.

        (YG-MEF-Y)

        07.06.2017 11:43:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler