Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kula'da TEOG başarısı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, yapılan Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavlarının (TEOG) açıklanmasının ardından Kula'da 11 öğrencinin soruların tamamını doğru yanıtladığını duyurdu.

        Geçtiğimiz günlerde açıklanan TEOG sınavlarının ardından Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan da Kula'da TEOG sınavlarına giren öğrenciler arasında 11 öğrencinin 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak TEOG birincileri arasında olduğunu ifade etti.

        Kula'da eğitimin her geçen gün üstüne katlanarak ilerlediğini ifade eden Çarpan, son açıklanan TEOG sınav sonuçlarına göre Kula'da çeşitli okullardan birinci çıkardıklarını ifade etti. Türkiye birincileri arasına Kula'dan 11 öğrenciyi görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Çarpan, "TEOG sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Başarı tablosuna baktığımızda Kula'dan 11 öğrencimizin Türkiye birincileri arasında yer aldığını gördük. Dönem başından sınav olacağı güne kadar emek veren öğretmen ve öğrencilerimizin bu başarısını Türkiye çapında göstermemizin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sınavlarda Kenan Evren Ortaokulundan 5 öğrencimiz, 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen Ortaokulundan 3 öğrencimiz, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulundan 2 öğrencimiz, Atatürk Ortaokulundan da 1 öğrencimiz sorulan 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye birincileri arasında yer almıştır. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, emeği geçen başta aileleri olmak üzere öğretmenlerine ve okul idarelerine teşekkür ediyorum. İnşallah öğrencilerimizin bu başarıları, hayatları boyunca devam eder." ifadelerini kullandı.

        (HY-SC)

        07.06.2017 11:45:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler