Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilerden yaşlılara anlamlı ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, 'değerler eğitimi' projesi kapsamında ilçedeki yaşlıları ziyaret etti.

        Değerler Eğitimi kapsamında Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, yaşlıları evlerinde ziyareti ederken; ziyarette ramazan ayı dolayısıyla yaşlılara ramazan paketleri götürüldü.

        Ziyareti planlayan okul rehber öğretmeni Sema Mazılı, okul olarak 'değerler eğitimi' projesine çok önem verdiklerini ve bu kapsamda çalışmaların devam edeceğini söyledi.

        Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Dinçay ise, "Değerler eğitimi kapsamında okulumuz öğretmenleri önderliğinde öğrencilerimiz tarafından yaşlı ziyareti yapıldı. Yapılan ziyarette ramazan ayı dolayısıyla yaşlılara ramazan paketleri götürüldü.Ziyarete katılan öğrencilerimiz insanları sevindirmenin ve yardımlaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Okul olarak bu türlü güzel etkinliklerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

        Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri ile öğrencilerinin ziyaret ettiği yaşlılar ise, değer gördükleri ve hatırlandıkları için teşekkür ettiler.

        07.06.2017 12:10:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler