Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akyazı Zabıtasından Ramazanda fırınlara sıkı denetim

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldırım

        SAKARYA (İHA) - Akyazı Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelindeki tüm fırınlarda Ramazan denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

        Ramazan ayı boyunca ilçe genelinde denetimlerini sürdüren, halkın sağlığı adına ilçe genelindeki tüm fırınlarda temizlik, sağlık, gıda saklama koşulları ve Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pidelerin ve ekmeğin satış fiyatları ve gramaj koşullarına dikkat eden Akyazı Belediyesi Zabıta Ekipleri özellikle bu konularda kesinlikle taviz vermeden kontrollerini sürdürüyor. Fırınlarda yapılan kontrollerde özel olarak getirilen hassas terazi ile pide ve ekmek gramajlarını kontrol eden ekipler ayrıca fırınların içerisindeki sağlık koşullarına, raf ve saklama koşullarına, temizlik konularına özel önem gösteriyor. Yapılan kontroller sonrasında esnaf kontrol defterini dolduran zabıta ekipleri sağlıklı, temiz ve düzenli olan, sorunsuz bir şekilde üretim yapan tüm fırınlara da teşekkür ettiler.

        (BCT-İÇ)

        07.06.2017 12:35:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler