Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Güven halk buluşmalarına devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Kula Kaymakamı Osman Güven, vatandaşın sorunlarını yerinde görmek için düzenlediği halk buluşmalarına ara vermeden devam ediyor.

        Göreve geldiği günden bu yana halkla sürekli iç içe olan Kula Kaymakamı Osman Güven, düzenli olarak yerine getirdiği mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. Mahallelerde yaptığı ziyaretlerde mahalle kahvelerini ve vatandaşların evlerini ziyaret eden Kaymakam Güven, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinliyor. Her kesimden vatandaş ile bir araya gelerek vatandaşların sıkıntılarına çözüm bulmak istediğini kaydeden Kula Kaymakamı Osman Güven, mahalle ziyaretlerine Bebekli ve Körez mahallelerini ziyaret ederek devam etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Güven ve beraberindekiler, sorunların çözüme kavuşması için girişimlerde bulundu.

        Kaymakamlık görevinin makamda oturarak değil, her zaman vatandaşlarla iç içe, halkın istediği şekilde görevi yerine getirmenin daha anlamlı olduğunu ifade eden Kula Kaymakamı Osman Güven, mahalle ziyaretlerine ve halk buluşmalarına devam edeceklerini söyledi.

        Kula Kaymakamı Osman Güven'in halk buluşmalarına Kula İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, Kula İlçe Milli eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Kula İlçe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Gürsel Yılmaz, Kula Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Danaç, Kula İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bilgin Sarısu ile daire amirleri de eşlik etti.

        (HY-SC)

        07.06.2017 11:57:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler