Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlkadım'da sahurda muhtarlar buluşması

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, muhtarları sahurda ağırladı.

        Başkan Tok tarafından geçen sene başlatılan Sahur Buluşmaları'nın ilki dün akşam Ihlamur Cafe ve Restaurant'ta yapıldı. Sahura yoğun katılım gösteren muhtarlara teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, birlik ve beraberliğin toplum arasında kaynaşmaya ve dayanışmaya vesile olduğunu söyledi. Ramazan ayının kardeşlik hukukunu perçinlediğini ve dayanışmayı güçlendirdiğini ifade eden Başkan Tok, sahur programında muhtar ve yerel yönetimlerin iş birliğinin önemini vurguladı.

        "Muhtarlar en büyük destekçilerimizdir"

        Muhtarlarımız belediyelerin mahallelerdeki gözü ve kulağı olduğunu ifade eden Başkan Tok, "Sizler hizmetlerimizin aktarımında ve anlatımında en büyük destekçilerimizsiniz. Sizler vatandaşlarımız ve

        bizim aramızdaki köprüyü ne kadar sağlam kurarsanız bizlerde hizmet etme noktasında o kadar başarılı oluruz. Bu birlikteliklerimiz devam ettiği sürece Allah'ın izniyle İlkadım'da istediğimiz özlediğimiz güzel günleri ulaşacağımızın kanaatindeyim" dedi.

        "Külliye gibi olacak"

        Belediye olarak hayata geçirdikleri projeleri anlatan Başkan Erdoğan Tok, muhtarları 10 Haziran Cumartesi günü saat 17.00'de yapılacak yeni belediye hizmet binası ve camisinin resmi temel atma merasimine davet etti. Yeni belediye hizmet binası ve cami hakkında muhtarları bilgilendiren Tok, "Yeni belediye hizmet binasının yanına 2 bin 600 metrekarelik bir sahaya belediye tarafından cami inşa edilecek. Karşına da kongre ve kültür merkezi yapılacak. İçerisinde birçok hizmet alanının bulunduğu 600 cemaat kapasiteli cami, 4 bin m2'lik meydan, çocuk kreşi, spor alanları, meclis ve toplantı salonu, kafeterya, 2 katlı 800 kişilik otopark ve dinlenme alanlarının bulunduğu kampüs hüviyetindeki 20 dönümlük alandaki yapı, Beştepe Külliyesi gibi çok amaçlı hizmete alanlarına dönüşecek" diye konuştu.

        Programa, Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Hak-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, İlkadım ve Canik ilçesi muhtarları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

        (SAM-SLH-Y)

        07.06.2017 12:43:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler