Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BASKİ'den Kaymakamı Ali Sırmalı'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürü Mustafa Bayram, Genel Müdür Yardımcısı Hamdi Dereyurt, Planlama Yatırım İnşaat Daire Başkanı Ensar Pasin, Projeler Daire Başkanı Levent İmiş ve Edremit BASKİ İlçe Şef V. Taner Aktaş, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı'yı makamında ziyaret etti.

        Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette BASKİ Genel Müdürlüğünün Edremit ilçesinde 2017 yılı faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. BASKİ tarafından Edremit Körfezi bölgesinde planlanan içme suyu ve atık su tesisleri ile ilgili yatırım ve çalışmaların da görüşüldüğü ziyarette kısa zaman içerisinde Edremit Körfez bölgesinin altyapı sorunlarının çözüleceği kaydedildi.

        Kaymakam Ali Sırmalı, "İlçemizde altyapı çalışmalarını hızla sürdüren BASKİ'nin yürüttüğü yatırımların Körfez bölgesi olarak önemli sorunlarımıza cevap vereceğine inanıyorum. Özellikle yaz aylarında artan nüfus ile birlikte, ihtiyaçların zamanında karşılanabilmesi için kurumlar olarak bizlere de önemli görevler düşmektedir. Bizler koordineli bir şekilde istişare ederek Edremit'in daha güzel, sağlıklı ve yaşanabilir bir yer haline gelmesi için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizde sunmuş oldukları hizmetlerinden dolayı Genel Müdürümüz Sayın Mustafa Bayram'a ve tüm BASKİ ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

        (EME)

        07.06.2017 13:01:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler