Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Acar'dan gazi ve şehit yakınlarına iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Kaya

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Dinar Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeği programında şehit aileleri, gaziler ve devlet erkanı aynı sofrada buluştu.

        Her yıl olduğu gibi geleneksel bir hale gelen iftar yemeği bu senede yapıldı. Yemeğe İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Gazi ve Şehit Dernekleri Başkanları İsmail Kumartaşlı, Hasan Ceylan ve çok sayıda şehit ailesi ile gaziler katıldı.

        Dinar Belediyesi Kültür Merkezi Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Başkan Acar, Acar'da her zaman gazilerin ve şehit ailelerinin yanlarında olduğunu, onlar için ne yapılsa az kalacağını kaydederek, "Bizim için gazilerimiz ve şehitlerimiz çok önemli. Tüm şehitlerimizin huzurunda saygı ile eğiliyoruz" dedi.

        Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ise gazilere ve şehit ailelerine devletin sonuna kadar sahip çıktığını ve bundan sonra da çıkmaya devam edeceğini belirtti. Yapılan konuşmalardan sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Musiki Bölümü Öğretim Görevlileri tarafından ilahiler ve semazen gösterileri gerçekleştirildi.

        (GC-

        07.06.2017 13:36:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler