Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kosova'dan Darıca'ya madalyayla döndüler

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcuları Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası'ndan bronz madalya ile döndü.

        Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonu olan ve bu yıl Kosova'nın başkenti Priştine'de düzenlenen 15. Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Büyük Bayan Kata Takımı üçüncülük kupasına uzandı.

        12 ülkeden 67 takımın yarıştığı organizasyonda üç Avrupa şampiyonu çıkaran Türkiye, bir gümüş, altı da bronz madalya olmak üzere toplam 10 madalya ile genel klasman şampiyonu olurken, Hatice Başkaya, Ayça Düzgel ve Meryem Mazlum'dan oluşan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Büyük Bayan Kata Takımı'da güçlü rakiplerini geride bırakarak önemli bir başarı elde etti.

        (MG-RFK-Y)

        07.06.2017 13:42:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler