Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlk diploma özel öğrencilere

        - Kaymakam Kılıç'tan özel öğrencilere diploma verdi

        (Fotoğraflı)

        Serdar Şahin

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, 2016-2017 eğitim döneminin sona ermesine az bir zaman kala Vehbi Günaştı İlkokulu bahçesinde bulunan binada hizmet veren Çorlu Özel Eğitim Merkezi tarafından öğrenimlerini tamamlayan 4 özel çocuk için karne ve diploma töreni düzenlendi.

        Çorlu Özel Eğitim Uygulama Merkezinin yemekhanesinde özel çocuklar için düzenlenen diploma törenine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, okul müdürleri, Çorlu Özel Eğitim Merkezi yöneticileri, öğretmenler, özel öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

        Öğrencilerin yıl boyu yaptıkları çalışmalar sırasında çekilen video ve fotoğraflardan oluşan sinevizyon gösterisinin konuklara izletilmesinin ardından Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü tarafından mezun olan özel öğrencilere diplomaları verildi.

        Etkinlikte konuşan ve bu yıl mezuniyet törenlerine fazla katılamadığını kaydeden Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, "Buradaki programa iyi ki katılmışım ve iyi ki sizlerle bir arada oldum. Özel çocuklarımızın bu mutluluğuna ortak olmak beni de mutlu etti" dedi.

        "Çorlu Halk Eğitimi Merkezi Kültür Merkezine Taşınacak"

        Çorlu ilçesindeki özel öğrenciler için bir de müjde veren Kaymakam Kılıç, "Çorlu Kültür Merkezi tamamlandı. Çorlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yeni yapılan kültür merkezine taşınacak. Daha sonra Çorlu Halk Eğitimi Merkezinden boşalacak bina da özel öğrenciler için bağımsız bir okula dönüştürülecek ve tüm kademelerde eğitim olacak" diye konuştu.

        (SŞ-MEF-Y)

        07.06.2017 13:49:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler