Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Böcek personeliyle iftar yaptı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ramazan ayında geleneksel personel iftar yemeğinin ilkini dış birimlerde görevli çalışanlarla yaptı.

        Konyaaltı Belediyesi'nin Fen İşleri, Park Bahçeler, Temizlik İşleri, Veteriner İşleri, Çevre Koruma ve Kontrol ve Spor Müdürlüklerinin personeli iftar yemeğinde bir araya geldi. Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen iftar yemeğine Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Başkan Yardımcısı Mustafa Gürbüz ve ilgili birim müdürleri de katıldı. Tasavvuf müziği ustası Tahir Çetin'in okuduğu ezan ve ardından edilen dua ile birlikte oruçlar açıldı.

        Ramazan ayının 11. akşamında bir araya gelen Belediye personeli, Tahir Çetin'in seslendirdiği tasavvuf müziği ezgileri eşliğinde iftar yaptı. İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Başkan Muhittin Böcek, "Birlikte çalıştığımız insanları bir arada görmenin mutluluğunu huzurunu yaşıyoruz. Konyaaltı Belediyesi ailesini oluşturan her bir personelimize, ilçemize yapılan hizmetlerin tamamında gösterdikleri emek ve özveriden dolayı teşekkür ediyor, manevi havasını teneffüs ettiğimiz Ramazan ayının birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum" dedi.

        Konyaaltı Belediyesi'nin iftar yemeğinde her yıl geleneksel olarak sahne alan semazenler yine muhteşem bir sema gösterisine imza attılar.

        (SÇ-SÇ-Y)

        07.06.2017 14:08:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler