Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sanayi esnafından engelliler derneğine mavi kapak

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Samsun'un Alaçam ilçesinde Sanayi Sitesi esnafı arasında topladıkları 50 kilogram mavi kapakları Alaçam Engelliler Dernek Başkan Yardımcısı Cevdet Topal'a teslim etti.

        Alaçam Sanayi Sitesi esnafları olarak, "Engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalye alabilmeleri için altı ay boyunca 5 çuval 50 Kilogram topladığımız mavi kapakları dernek yetkililerine teslim ediyoruz. Temennimiz şudur ki, inşallah daha çok kapak toplama imkanı buluruz ve kardeşlerimize yardımcı oluruz" dediler.

        Duyarlı davranışından dolayı Sanayi Sitesi esnafına teşekkür eden Alaçam Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Cevdet Topal, "İnşallah ihtiyacı olan bir başka engelli kardeşlerimiz tekerlekli sandalyeye kavuşacaktır. Mavi kapağı toplamakta emeği geçen Sanayi Sitesi esnaflarına ve onlara yardımcı olan elamanlarına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (ŞU-SLH-Y)

        07.06.2017 15:05:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler