Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele'nin parklarında bayrama hazırlık çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklar, yeşil alanlar, kaldırım ve mezarlıklarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

        Başkiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde Başiskele'nin parklarını, yeşil alanlarını, kaldırımlarını ve bahçelerini temizleme çalışmalarını devam ettiriyor. Özellikle yağışlı havalar nedeniyle yeşil alanlardaki otların büyümesi üzerine bir süredir çalışma gerçekleştiren ekipler yoğun mesai harcıyor.

        Mezar yerleri ve çevrelerini özellikle bayramda ziyaret öncesinde temizlemeyi planlayan ekipler, yabani otlarda arındıran ekipler mezarlık içlerinde ulaşımın sağlandığı yollarında temizliklerini yapıyor.

        (UK-İÇ)

        07.06.2017 15:12:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler