Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölmarmara halini yenilendi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce Gölmarmara Hali'nde başlatılan modernizasyon çalışmaları tamamlandı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak ve İştirakler Dairesi, atıl durumda bulunan Gölmarmara Hali'nin 5957 Sayılı Kanunda belirtilen standartlara ulaşması için başlattığı modernizasyon çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen de hal alanında ve dükkânlarda incelemelerde bulundu. Gölmarmara İlçe Hali'nin, Büyükşehir Belediyesine geçtikten sonra 5957 Sayılı Kanun'da belirtilen standartlara uygun olmadığını tespit ettiklerini ve yenileme çalışması başlattıklarını belirten Cülen, kısa süre içerisinde modernizasyon çalışmasını tamamladıkları için mutlu olduklarını belirtti. Cülen, yenilenen hal merkezinin, üreticinin ürünlerini yerinde ve sağlıklı bir şekilde satabilmesi ve yerelde ekonomiye can verecek olması sebebiyle önemli olduğunu söyledi.

        (AY-Y)

        07.06.2017 16:41:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler