Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılay Çorlu Şubesi'nden Ramazan kampanyası

        (Fotoğraflı)

        Serdar Şahin

        TEKİRDAĞ (İHA) - Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Selime Dodurka, Kızılay olarak önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kipa ve Orion Alışveriş Merkezinde stant açtıklarını ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hayırseverlerin yardımlarını aldıkları bir kampanya düzenlediklerini söyledi.

        Yapılan etkinlikle ilgili olarak bilgiler veren Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Selime Dodurka, "Türk Kızılayı olarak karşılıklı anlayış, hoşgörü, merhamet, yardımlaşma ve duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayı dolasıyla her yıl olduğu gibi bu yılda belirli ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Gıda Paketi bağış kampanyası düzenliyoruz. 2016 yılında yardımsever bağışçılarımız tarafından iletilen bin 79 adet gıda paketi toplamış ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştı. 2017 yılı için hedefimiz bin 200 adet gıda paketi toplamak" dedi.

        (SŞ-MEF-Y)

        07.06.2017 16:51:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler