Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEOG birincilerine çeyrek altın

        (Fotoğraflı)

        Adem Tunçer

        BURSA (İHA) - Mustafakemalpaşa Belediyesi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan öğrencileri ödüllendirdi.

        Mustafakemalpaşa Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen TEOG ödül törenine, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, öğretmenler, aileler ve öğrenciler katıldı. Türkiye'nin en büyük gücünün gençler olduğunu ifade eden Kurtulan, "Öğrencileriyle bu kadar yakından ilgilenen öğretmenlerin sevincini hissediyorum. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başarısından da iftihar ediyorum. Öncelikle bu güzel öğrencileri büyük emekle yetiştirip daha sonra okullara teslim eden anne-babaları tebrik ediyorum. Milli Eğitimimiz de sizden aldığı bu güzide evlatları en güzel şekilde işledi ve başarıya ulaştırdı. Eğitimin her kademesine destek olmayı borç biliyoruz. Bundan sonrada bu başarıların artacak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

        Mustafakemalpaşa'da 21 öğrencinin TEOG sınavında 120 soruyu doğru yaptığını belirten Efe ise, "Okulların fiziki mekanlarının iyileştirilmesinden sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere kadar eğitim ve öğretimin her alanında belediyenin desteğini görüyoruz. TEOG sınavlarında başarı kazanan öğrencilerimizin ödüllendirilmesi noktasında belediyemizin bu talebini memnuniyetle karşıladık. Milli Eğitim camiası olarak tek hedefimiz öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde yetiştirmektir. Bu güzel tabloyu hep görmek istiyoruz " dedi.

        Törende, TEOG'un başarılı öğrencilerine protokol tarafından çeyrek altın hediye edildi.

        (AÇ)

        07.06.2017 17:00:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler